Zdravé sladkosti bez výčitiek
Na základe našich skúseností z oblasti zdravej výživy je pre nás kvalita surovín prioritná.
Na prípravu dezertov používame:
- Semienka- najmä slnečnica
- Sušené ovocie – datle, slivky, marhule
- Panenský kokosový olej a kakaové maslo
- Prírodné sladidlá s nízkym glykemickým indexom – agáve, kokosový cukor a iné alternatívne sladidlá podľa individuálnych potrieb zákazníka
- Čerstvé a mrazené ovocie
- Lyofilizované ovocie
- Sušené lupene kvetov
- Čerstvé bylinky a jedlé kvety
- Prírodné farbivá (chlorella, spirulina, matcha čaj, dračie ovocie, kurkuma, cvikla, modrý čaj, modrá spirulina)
- Írsky mach, psyllium
Torty neobsahujú:
lepok, laktózu, vajcia, rafinované cukry
Zoznam alergénov:
Alergény sú vyznačené v zložení jednotlivých produktov zvýrazneným hrubším písmom. Produkty možu obsahovať stopy iných orechov a sušeneho ovocia. Skupiny alergénov vzťahujúce sa na RAW torty sú zvýraznené hrubším a podčiarknutým písmom):
- Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody).
- Kôrovce a výrobky z nich.
- Vajcia a výrobky z nich.
- Ryby a výrobky z nich.
- Arašidy a výrobky z nich.
- Sójové zrná a výrobky z nich.
- Mlieko a výrobky z neho.
- Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
- Zeler a výrobky z neho.
- Horčica a výrobky z nej.
- Sezamové semená a výrobky z nich.
- Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l. /konzervanty/
- Vlčí bob a výrobky z neho.
- Mäkkýše a výrobky z nich.