Zdravé sladkosti bez výčitiek

Na základe našich skúseností z oblasti zdravej výživy je pre nás kvalita surovín prioritná.

torta001

Na prípravu dezertov používame:

  • Semienka- najmä slnečnica
  • Sušené ovocie – datle, slivky, marhule
  • Panenský kokosový olej a kakaové maslo
  • Prírodné sladidlá s nízkym glykemickým indexom – agáve, kokosový cukor a iné alternatívne sladidlá podľa individuálnych potrieb zákazníka
  • Čerstvé a mrazené ovocie
  • Lyofilizované ovocie
  • Sušené lupene kvetov
  • Čerstvé bylinky a jedlé kvety
  • Prírodné farbivá (chlorella, spirulina, matcha čaj, dračie ovocie, kurkuma, cvikla, modrý čaj, modrá spirulina)
  • Írsky mach, psyllium

Torty neobsahujú:

lepok, laktózu, vajcia, rafinované cukry

Zoznam alergénov:

Alergény sú vyznačené v zložení jednotlivých produktov zvýrazneným hrubším písmom. Produkty možu obsahovať stopy iných orechov a sušeneho ovocia. Skupiny alergénov vzťahujúce sa na RAW torty sú zvýraznené hrubším a podčiarknutým písmom):

  1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody).
  2. Kôrovce a výrobky z nich.
  3. Vajcia a výrobky z nich.
  4. Ryby a výrobky z nich.
  5. Arašidy a výrobky z nich.
  6. Sójové zrná a výrobky z nich.
  7. Mlieko a výrobky z neho.
  8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
  9. Zeler a výrobky z neho.
  10. Horčica a výrobky z nej.
  11. Sezamové semená a výrobky z nich.
  12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l. /konzervanty/
  13. Vlčí bob a výrobky z neho.
  14. Mäkkýše a výrobky z nich.