Torty obsahujú:
- Sušené ovocie (ďatle, slivky, hrozienka, marhule) – tvorí zaklad korpusu v kombinácii s orieškami
- Oriešky (kešu, mandle, pistácie, lieskovce, píniové, makadamiové orechy, arašidy) – tvoria základ korpusu
- Semienka (slnečnica, ľan, chia, mak) – tvoria základ korpusu v kombinácii s orieškami
- Čerstvé a mrazené ovocie – vitamíny a minerály, ktoré tvoria krémovú vrstvu torty
- Kokosový olej a kakaové maslo – na stuženie krémových vrstiev torty
- Rastlinné mlieka (kokosové mlieko, mandľové mlieko) – pridávajú sa do krémovej časti torty
- Sladidlá (agáve sirup, kokosový sirup, kokosový cukor) – všetky použité sladidlá majú
nízky glykemicky index a sú vhodné aj pre diabetikov - Dekorácie – kokosové chipsy, kakaové bôby, mrazom sušené ovocie, jedlé kvety…
0 Comments
Post a Comment
Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.